TAO Elektro

Uw partner in zonnepanelen

In verband met de drukte, kan de wachttijd voor zonnepanelen langer zijn dan u normaal van ons gewend bent.

Onze werkwijze

In vier eenvoudige stappen naar een duurzame toekomst

Advies met dakcontrole

We beginnen ons traject met het uitvoerig bekijken van uw situatie. Er dient onderzoek gedaan te worden naar uw dak en wensen om zo tot een geschikte zonnepaneelinstallatie te komen.

Zo bekijken we o.a. of uw dakoppervlak groot genoeg is, de dakbedekking geschikt is voor zonnepanelen en of de draagkracht in orde is. Daarnaast achterhalen we ook uw jaarverbruik om zo de installatie hier goed op af te stemmen. Hierdoor creëren we een sterke basis.

Vervolgens leggen we u een offerte voor die u rustig kunt bekijken. We zullen deze samen met elkaar doornemen.

Vorige stap
Volgende stap

Planning

Zijn we tot de juiste zonnepaneelinstallatie gekomen en is de offerte rond? Dan beginnen we met de planning.

In overleg zetten we de datum vast waarop wij langskomen voor de installatie. Hoelang dit duurt hangt af van de grootte van de opdracht. Bij woningen lukt het vaak al om in één dag de installatie af te ronden. Bij grotere bedrijfspanden duurt dit uiteraard langer, denk hierbij aan een paar dagen.

We gaan secuur aan de slag om zo een hoogwaardige installatie te leveren.

Vorige stap
Volgende stap

Installatie

TAO Elektro heeft jarenlange ervaring in het installeren van zonnepanelen. Al onze monteurs zijn gecertificeerd en werken volgens de gestelde normen en richtlijnen.

Op de dag van de installatie voorzien we u van de nodige informatie, zodat u precies weet wat er te wachten staat. Vervolgens gaan onze experts aan de slag met het verduurzamen van uw

Vorige stap
Volgende stap

Service & Garantie

Na de installatie kunt u gaan genieten van uw zonnepaneelinstallatie. Wij voorzien u van service en garantie. Eventuele problemen lossen wij voor u op. Zo kunt u bij ons onbezorgd zonnepanelen laten plaatsen. Wij voeren graag het nodige onderhoud uit aan de zonnepanelen.

Vorige stap
Volgende stap

Waarom kiezen voor zonnepanelen?

Zonnepanelen zijn een duurzame investering. Door zelf energie op te wekken bespaart u op energiekosten én levert u een bijdrage aan een duurzame wereld. Lijkt het u ook een slimme investering? Wij helpen u graag met het vinden van de juiste installatie.

zonnepanelen-info

Subsidie en BTW teruggave

Investeringen in duurzame energie worden gestimuleerd door de overheid. Daarom heeft u recht op financieel voordeel als u kiest voor een zonnepaneelinstallatie.

Zo helpen wij u als bedrijf bij het aanvragen van subsidie en als particulier bij de teruggave van de BTW.

TAO Elektro: uw expert in zonnepaneelinstallaties

TAO Elektro is centraal gevestigd in Leerdam. Sinds 1999 houden wij ons al bezig met onderhoudswerkzaamheden aan elektrotechnische installaties, we zijn inmiddels uitgegroeid tot een zelfstandig installateur. Wij realiseren en onderhouden complete elektrotechnische installaties voor nieuwbouw en renovatie bij zowel bedrijven als particulieren.

Wij helpen ook u graag aan een passende oplossing. Neem gerust contact met ons op en laat u informeren over onze dienst.

Wij zijn er voor de regio’s Leerdam, Gorinchem, Culemborg, Meerkerk en Lexmond. Ook voor beveiligingstechniek of laadpalen.