Over-ons-header

TAO Elektro

Uw partner in duurzame E-installaties

Werkwijze

Advies

Als eerste komen we bij u langs op afspraak om te bekijken wat u wil. Zijn het zonnepanelen op uw bedrijfspand, is het een laadpaal of misschien een Domintell Domotica om alles in uw woning te besturen? Onze experts komen bij u langs om de passende oplossing te vinden.

Planning

Wanneer we de juiste oplossing voor u hebben gevonden gaan we samen met u een planning maken. Hiermee zorgen we ervoor dat onze experts nooit onverwachts bij u op de stoep staan. Wij zorgen ervoor dat de gemaakte planning nagekomen wordt.

Installatie

Door de ruim 25 jaar ervaring die TAO Elektro heeft weet u dat de installatie altijd goed verloopt. Onze monteurs zijn allemaal gecertificeerd en werken volgens de gestelde normen en richtlijnen.

Service & garantie

Nadat alles geïnstalleerd is, stopt onze dienstverlening nog niet. We voorzien u van service en garantie. Eventuele problemen lossen wij graag voor u op. Zo weet u dat alles onbezorgd geplaatst wordt. Ook het eventuele onderhoud in de toekomst verzorgen wij graag voor u.

Vraag het onze specialisten
of bel 0345 619 015

ISO 9001 – 2015

Om onze kwaliteit te waarborgen en te benadrukken, hebben wij onze bedrijfsprocessen ISO 9001 – 2015 gecertificeerd. Door de gestructureerde werkwijze van TAO Elektro bent u verzekerd van goede materialen en een duidelijk werkproces. Hierdoor kunnen we waarmaken wat we beloven en onze werkwijze voor iedereen inzichtelijk maken. ISO 9001-2015 zorgt ervoor dat er binnen TAO Elektro een constant verbeteringsproces gaande is.

VCA*

Met ons VCA* certificaat waarborgen wij een veilige werkomgeving voor u en onze werknemer. Zo beschikken onze werknemers over de benodigde beschermingsmiddelen, opleidingen en instructies. Hierbij horen ook elektrotechnische inspecties op locatie. De veiligheid van omstanders staan tenslotte voorop!

SBB

TAO Elektro hecht grote waarde aan hoogwaardig vakmanschap en goed opgeleid personeel. Daar dragen wij, als door SBB erkend leerbedrijf, aan bij door kennisoverdracht, begeleiding, training, scholing en advisering.

InstallQ

Om onze kwaliteit te waarborgen binnen het elektrotechnisch vakgebied zijn wij bij InstallQ geregistreerd (REI erkenning), InstallQ controleert haar installateurs periodiek op werkwijze en werkstructuur zodat deze kwaliteit gewaarborgd blijft.

Wij zijn er voor iedereen in de regio’s Leerdam, Culemborg, Gorinchem, Meerkerk en Lexmond. Ook voor beveiligingstechniek of zonnepanelen.