Een prachtige kerk in Meerkerk

Één van de meest markante bouwwerken in Meerkerk is ongetwijfeld de Hervormde Kerk. De kerk telde 365 zitplaatsen. Een tekort aan zitplaatsen en ruimte heeft geleid tot uitbreiding. Daarbij dienden diverse zaken gemoderniseerd te worden. De uitbreiding die deze problemen oploste, is in 2020 voltooid.

Belangrijk pand

Omdat een kerk een belangrijk pand is, waren details enorm van belang. Zo was het wegwerken van details prioriteit. De hele elektra installatie is aangepast. Hierbij hebben we ook nieuwe verlichting geleverd en gemonteerd voor de hele kerk. Bij deze verlichting hebben we een lichtregelsysteem gemonteerd.

Met dit systeem is het mogelijk om de sfeer te zetten zoals hij bedoeld is in de kerk.

hervormde-kerk-meer-info

Energiezuinige optie

In een kerk dienen enorm veel lampen opgehangen te worden. Daarom is het belangrijk om voor duurzame en energiezuinige verlichting te gaan. Voor de kerk heeft TAO Elektro daarom gekozen voor ledverlichting. Om de prachtige kerk recht te doen, hebben we de koperen kroonluchters weer laten blinken en voorzien van de ledverlichting.

Het is mooi om te zien dat alle huidige lichtbronnen bij elkaar, inclusief de nieuwe aanbouw, minder stroom verbruiken dan alleen de schijnwerpers op de balken van het oude gedeelte.

Samen met de klant zijn we erg tevreden. De klant vond dat we alles netjes hadden gedaan en weggewerkt. Het was een prachtig project om deel van uit te maken!

Wij zijn er voor iedereen uit de regio’s Leerdam, Gorinchem, Culemborg en Lexmond. Niet alleen voor elektra maar ook voor beveiligingstechniek of zonnepanelen.