ruim 25 jaar ervaring
gecertificeerde bedrijfsprocessen
aannemers, bedrijven en particulieren

Elektrische installatie; van A tot Z

Verlichting

Zoals eerder benoemd hebben wij onder andere de verlichting verzorgd voor dorpshuis de Schakel in Leerbroek. Zij vroegen om energiezuinige verlichting. Daar hebben wij dus voor gezorgd. Alle verlichting heeft een led lichtbron en is aan te sturen met een regelsysteem van het merk Helvar.

Dit systeem zorgt ervoor dat de verlichting aangepast kan worden voor de verschillende doeleinden van de ruimte. Zo kan het licht hard en fel worden gezegd wanneer er gesport dient te worden. Hiertegenover kan het licht ook zacht en sfeervol gemaakt worden voor feestelijke aangelegenheden.

PV-installatie

Om de energiezuinige lijn door te zetten gingen ze ook voor een pv-installatie. Hiervoor hebben wij onze zorgvuldige stappen genomen. Zo zijn we bij dé beste oplossing gekomen voor het dorpshuis.

Brandmeldinstallatie

Omdat het een dorpshuis is met diverse doeleinden is veiligheid enorm belangrijk. Daarom hebben we hiervoor gezorgd met een betrouwbaar brandmeldsysteem.

Dorpshuis-de-schakel-meer-info

Samenwerking

Tijdens de installatie van het gehele systeem is de communicatie goed en duidelijk verlopen. Dit was ook nodig door de omvang van het project. Regelmatig hebben er bouwbesprekingen plaatsgevonden zodat iedereen die bij het project betrokken was, ook daadwerkelijk wist wat er speelde.

Na veel inspanning en samenwerking zijn we tot een prachtige, duurzame en energiezuinige oplossing gekomen. Ook de klant was enorm enthousiast over het eindresultaat!

Wij zijn er voor iedereen in de regio’s Gorinchem, Leerdam, Culemborg, Meerkerk en Lexmond.

Niet alleen voor elektra bent u bij TAO Elektro aan het juiste adres. Wij zijn er ook voor bijvoorbeeld beveiligingstechniek of zonnepanelen. Neem contact op voor alle mogelijkheden!