ruim 25 jaar ervaring
gecertificeerde bedrijfsprocessen
aannemers, bedrijven en particulieren

Onze werkwijze

Zoals eerder genoemd vroeg de klant om een volledige en passende PV-installatie. Deze wilden zij graag op de wagenloods geplaatst hebben. Allereerst zijn onze specialisten langsgekomen om advies te geven en het dak te controleren. Wij checken in de beginfase op grootte van het dak, dakbedekking en draagkracht van het dak. Nadat we dit gecheckt hadden, wisten wij dat hun wens absoluut mogelijk was.

Na de check hebben wij een offerte op maat gemaakt voor de klant. Bij deze offerte zat een projectie van de opstelling. Ons advies van de beste manier om de panelen te plaatsen.

Samen zijn we gaan kijken voor een goede en realistische planning. Zo had onze klant geen last van onze werkzaamheden. U zult nooit voor verrassingen staan. Onze experts beantwoorden al uw vragen.

Ook na de installatie hield onze service niet op. Eventuele problemen lossen wij zo voor u op! Wij voeren graag het nodige onderhoud aan uw zonnepanelen.

de-Bruin-project-meer-info

Welke PV-installatie hebben we geplaatst?

De gehele PV-installatie bestond uit 48 stuks. Het waren zonnepanelen van het merk Trina Solar, het model 335WP black/white halfcut 120 cells. Bij deze opstelling is gebruik gemaakt van een Solis-3P12K-4G omvormer.

Samen met de klant zijn wij enorm blij en tevreden met het eindresultaat. De klant vond dat we het netjes uitgedacht en gemaakt hadden!

Wij zijn er voor iedereen in de regio’s Leerdam, Gorinchem, Culemborg, Meerkerk en Lexmond. Ook voor beveiligingstechniek of laadpalen.