Elektricien Meerkerk - header

Op zoek naar elektricien Meerkerk? TAO Elektro is al ruim 20 jaar uw specialist

Elektricien Meerkerk - verlichting icoon
ruim 20 jaar ervaring
gecertificeerde bedrijfsprocessen
aannemers, bedrijven en particulieren

Elektra werkzaamheden

TAO Elektro beschikt over de kennis en praktijkervaring om uw opdracht tot een succesvol einde te brengen. U kunt bij ons terecht voor het oplossen van een storing, het omleggen van elektriciteit of een reparatie op maat. Bij ons is geen enkele klus te veel. Elektricien Meerkerk staat voor uw klaar om u te helpen in de regio Meerkerk.

Uitstekende service van elektricien Meerkerk

Bij TAO Elektro is een goede service erg belangrijk. Wij zorgen ervoor dat we snel ter plekke zijn zodat er zo snel als mogelijk begonnen kan worden aan het oplossen van uw elektra problemen. Daarnaast zijn wij ook bereikbaar voor spoed.

Elektricien-Meerkerk-meer-info

Een stroomstoring verhelpen

Voor veel woningbezitters vormt een stroomstoring een van de grootste ergernissen in hun woning. Een stroomstoring is ook hartstikke vervelend, geen verlichting hebben of geen tv kunnen kijken is uiteraard niet ideaal. Daarnaast is hoofdoorzaak van een stroomstoring niet altijd even gemakkelijk te vinden.

Elektricien Meerkerk komt graag bij u langs om de passende hulp te verlenen bij stroomstoringen. Echter is dit niet het enige waarbij onze elektriciens u kunnen helpen!

Wij kunnen u ook van dienst zijn voor de aanleg van nieuwe elektra, het onderhouden van elektra en het verhelpen van kortsluiting in huis.

Zonnepanelen plaatsen

Op alle gebieden van elektra helpen wij u. Zou u graag uw huis willen verduurzamen? Super idee! Met de stijgende gasprijzen bespaar je niet alleen geld, maar help je ook nog eens het milieu. Met onze erkende leveranciers bieden wij een compleet traject aan. Beginnend met advies en eindigend met werkende geïnstalleerde zonnepanelen. Zelfs daarna houdt onze service niet op. Ook met het onderhoud helpen wij u.

Voor particuliere en zakelijke klanten hebben wij al veel zonnepanelen geplaatst. Samen met u maken we goede afspraken. Zo zorgen we ervoor dat we u zo min mogelijk tot last zijn bij het plaatsen van de zonnepanelen. Vaak gaat dit al in één dag!

Elektricien-Meerkerk-meer-info-2

Elektra laten aanleggen door elektricien Meerkerk

Bent uw net verhuist of heeft u plannen voor een verbouwing en wilt u nieuwe elektra aanleggen? Dan is het aan te raden om onze erkende elektriciens van elektricien Meerkerk in te schakelen om deze klus uit te voeren. Het aanleggen van elektra is namelijk een klus waarbij veel expertise vereist is.

Er zijn verschillende reden om nieuwe elektra te willen aanleggen, bijvoorbeeld voor:

  • Vloerverwarming;
  • Een oplaadpaal voor een elektrische auto;
  • Nieuwe stopcontacten;
  • Keuken vernieuwen;
  • Extra apparaten gebruiken.

Aanleg duurzame stroom

TAO Elektro is al sinds 1999 de elektricien Meerkerk. Wij zijn niet alleen gespecialiseerd op het gebied van elektra, domotica en verlichting. Wij bieden ook mogelijkheden tot aanleg van duurzame stroom en meer, zoals:

Wij zijn er voor iedereen in de regio’s Leerdam, Gorinchem, Culemborg en Lexmond.