Elektricien Meerkerk - header

Op zoek naar elektricien Meerkerk? TAO Elektro is al ruim 25 jaar uw specialist

Elektricien Meerkerk - verlichting icoon
ruim 25 jaar ervaring
gecertificeerde bedrijfsprocessen
aannemers, bedrijven en particulieren

Elektra werkzaamheden

TAO Elektro beschikt over de kennis en praktijkervaring om uw opdracht tot een succesvol einde te brengen. U kunt bij ons terecht voor het oplossen van een storing, het omleggen van elektriciteit of een reparatie op maat. Bij ons is geen enkele klus te veel. Elektricien Meerkerk staat voor uw klaar om u te helpen in de regio Meerkerk.

Uitstekende service van elektricien Meerkerk

Bij TAO Elektro is een goede service erg belangrijk. Wij zorgen ervoor dat we snel ter plekke zijn zodat er zo snel als mogelijk begonnen kan worden aan het oplossen van uw elektra problemen. Daarnaast zijn wij ook bereikbaar voor spoed.

Elektricien-Meerkerk-meer-info

Een stroomstoring verhelpen

Voor veel woningbezitters vormt een stroomstoring een van de grootste ergernissen in hun woning. Een stroomstoring is ook hartstikke vervelend, geen verlichting hebben of geen tv kunnen kijken is uiteraard niet ideaal. Daarnaast is hoofdoorzaak van een stroomstoring niet altijd even gemakkelijk te vinden.

Elektricien Meerkerk komt graag bij u langs om de passende hulp te verlenen bij stroomstoringen. Echter is dit niet het enige waarbij alle elektriciens binnen TAO Elektro u kunnen helpen!

Wij kunnen u ook van dienst zijn voor de aanleg van nieuwe elektra, het onderhouden van elektra en het verhelpen van kortsluiting in huis.

Zonnepanelen plaatsen

Op alle gebieden van elektra helpen wij u. Zou u graag uw huis willen verduurzamen? Super idee! Met de stijgende gasprijzen bespaar je niet alleen geld, maar help je ook nog eens het milieu. Met onze erkende leveranciers bieden wij een compleet traject aan. Beginnend met advies en eindigend met werkende geïnstalleerde zonnepanelen. Zelfs daarna houdt onze service niet op. Ook met het onderhoud helpen wij u.

Voor particuliere en zakelijke klanten hebben wij al veel zonnepanelen geplaatst. Samen met u maken we goede afspraken. Zo zorgen we ervoor dat we u zo min mogelijk tot last zijn bij het plaatsen van de zonnepanelen. Vaak gaat dit al in één dag!

Vraag het onze elektriciens
of bel 0345 619 015
Elektricien-Meerkerk-meer-info-2

Hoe gaan wij te werk

Advies

Wij starten met een advies. Dit advies vormen wij op basis van een gesprek met u. Onze experts plannen graag een afspraak in om uw kwestie te bespreken. Van laadpalen tot zonnepanelen tot het aanleggen van complete elektra, onze elektriciens bieden dé oplossing. Wij vormen een passend advies voordat we aan de slag gaan.

Elektricien Meerkerk - Advies
Vorige stap
Volgende stap

Planning

Na het advies, maken we een duidelijke en realistische planning. Om ervoor te zorgen dat u niet voor verrassingen komt te staan, maken wij deze planning in overleg met u. Omdat wij een realistische planning maken, komen wij deze altijd na.

Elektricien Meerkerk - Planning
Vorige stap
Volgende stap

Installatie

Na een passend advies en een heldere planning, gaan onze elektriciens bij u aan de slag. Met meer dan 25 jaar ervaring en enkel gecertificeerde elektriciens, kunt u bouwen op onze expertise. U kunt altijd rekenen op een succesvolle installatie.

Elektricien Meerkerk - installatie
Vorige stap
Volgende stap

Service & Garantie

Wanneer de installatie is afgerond, eindigt onze service niet. Na de installatie kunt u ook bij ons terecht voor service en garantie. Ervaart u problemen? Onze elektriciens lossen deze voor u op. U kunt altijd zorgeloos genieten.

Ook eventueel onderhoud nemen wij onder onze hoede. U maakt zo gebruiken van alle geplaatste elektra zonder zorgen. Zo is alle elektra altijd up-to-date en veilig te gebruiken.

Elektricien Meerkerk - Service en Garantie
Vorige stap
Volgende stap

Elektra laten aanleggen door elektricien Meerkerk

Bent uw net verhuist of heeft u plannen voor een verbouwing en wilt u nieuwe elektra aanleggen? Dan is het aan te raden om onze erkende elektriciens van elektricien Meerkerk in te schakelen om deze klus uit te voeren. Het aanleggen van elektra is namelijk een klus waarbij veel expertise vereist is.

Er zijn verschillende reden om nieuwe elektra te willen aanleggen, bijvoorbeeld voor:

 • Vloerverwarming;
 • Een oplaadpaal voor een elektrische auto;
 • Nieuwe stopcontacten;
 • Keuken vernieuwen;
 • Extra apparaten gebruiken.

Aanleg duurzame stroom

TAO Elektro is al sinds 1999 de elektricien Meerkerk. Wij zijn niet alleen gespecialiseerd op het gebied van elektra, domotica en verlichting. Wij bieden ook mogelijkheden tot aanleg van duurzame stroom en meer, zoals:

Wij zijn er voor iedereen in de regio’s Leerdam, Gorinchem, Culemborg en Lexmond.

Kies voor TAO Elektro

Ons team bestaat enkel uit erkende experts. Onze dienstverlening is breed, daarom hebben wij specialisten op verschillende vakgebieden. Deze zijn allemaal gecertificeerd, en zij niet alleen. TAO Elektro als bedrijf beschikt ook over diverse certificaten. Door middel van deze certificeringen bent u verzekerd van hoge kwaliteit diensten. Wij zijn enorm trots op al onze certificeringen!

Onze certificaten

ISO 9001-2015

De ISO 9001-2015 certificering hebben wij op al onze bedrijfsprocessen. Dit houdt in dat onze kwaliteit altijd gewaarborgd en gegarandeerd wordt. Zo hebben wij structuur in onze bedrijfsprocessen waardoor de werkwijze altijd duidelijk is. Ook binnen het bedrijf zelf bevindt zich een goede structuur. Zo is er altijd duidelijkheid over de planning en het gehele proces. Wij zorgen voor continue innovatie en verbetering!

VCA*

Veiligheid staat altijd op de eerste plek bij TAO Elektro. Wij zorgen altijd voor een veilige omgeving. Dit geldt voor iedereen, zowel onze werknemers als natuurlijk voor u. Onze elektriciens zijn altijd beschermd, krijgen de juiste instructies mee en hebben een passende opleiding. Wij verzorgen de veiligheid tot in de puntjes, dit laat ook ons VCA* certificaat zien.

Natuurlijk zorgen wij ook voor de veiligheid van omstanders. Ook deze is van groot belang. Zo worden er ook elektronische inspecties uitgevoerd. Deze voeren onze elektriciens altijd veilig op locatie uit.

SBB

Om veiligheid en goede bedrijfsstructuur te waarborgen is vakmanschap nodig. Dit houdt in dat al onze werknemers een passend zijn opgeleid. De vakkennis wordt dan ook overgedragen naar weer nieuwe werknemers. Zo gaat de kennis niet verloren. Doordat wij de kennis intern open delen, zijn wij een erkend SBB leerbedrijf. Goede scholing, training en kennisoverdracht, dat vinden wij van groot belang. Door goede begeleiding van nieuwe werknemers, houden wij de kennis van onze elektriciens altijd op peil.

InstallQ

TAO Elektro is geregistreerd bij IstallQ (REI erkenning). Dit houdt in dat wij periodiek gekeurd worden op onze manier van werken en op de structuur binnen het bedrijf. Zo weet u dat u bij TAO Elektro altijd te maken heeft met experts. Daarbij bent u verzekerd van de hoogste en beste kwaliteit.

Plan een afspraak in

Veelgestelde vragen

Wat zijn de werkzaamheden van onze elektriciens?

Onze elektriciens hebben enorm wisselende dagen. Een greep uit de werkzaamheden:

 • Het aanleggen van complete elektra
 • Het vervangen van meterkasten
 • Het verhelpen van kortsluiting
 • Het installeren van Domotica Domintell systemen
 • Het verzorgen van verlichting
 • Het leggen en installeren van zonnepanelen
 • Het plaatsen van laadpalen

Dit allemaal wordt altijd veilig en volgens de richtlijnen gedaan.

Hoe ziet jullie werkwijze eruit?

Over het algemeen bestaat onze werkwijze uit vier stappen: een adviesgesprek, het maken van een planning, de plaatsing van de systemen en na de plaatsing verzorgen wij het onderhoud.

Zijn jullie een gecertificeerd elektra bedrijf?

Ja zeker! Met verschillende certificeringen, laat u uw stroom altijd met een gerust hart plaatsen:

 • ISO 9001 -2015
 • VCA*
 • SBB
 • InstallQ