ruim 25 jaar ervaring
gecertificeerde bedrijfsprocessen
aannemers, bedrijven en particulieren

De opdracht

TAO Elektro is ingeschakeld om de installatie van elektra, CVZ en zonnepanelen te volbrengen. Dit hebben we gedaan via een bestek. In dit bestek waren echter te weinig bergingen opgenomen. Tijdens het bouwproces zijn bergingen bijgemaakt. Hier hebben we de elektriciteit geïnstalleerd.

We denken altijd mee in uitdagingen en zijn betrokken bij al onze projecten. Zo weet u en weten wij zeker dat elk project altijd tot een goed einde wordt gebracht.

Goede communicatie

Omdat er in het bestek in eerste instantie niet genoeg bergingen waren opgenomen, en onze installateurs tijdens de bouw hebben meegewerkt en gedacht, was er tijdens het project goede communicatie nodig. Daarom hebben we diverse bouwvergaderingen en overleggen over de planning gehad. Zo hebben we er samen voor gezorgd dat alle installaties goed geplaatst zijn.

Een tevreden aannemer

Deze vaste klant is al diverse projecten tevreden met ons als partner. Dit was dan ook de reden dat deze ons weer inschakelde voor dit project. Het project is afgerond binnen de begrootte tijd en ook met het resultaat van dit project was deze aannemer weer zeer tevreden.

Stel uw vraag of leg uw project voor

TAO Elektro kan bijna alle projecten oppakken en gaat geen uitdaging uit de weg. Van complete elektrische installaties, het plaatsen van laadpalen tot het plaatsen van zonnepanelen. Wij zijn dé geschikte partner voor u. Laat ons weten wat uw plannen of projecten zijn. Wij denken graag met u mee en bespreken wat mogelijk is.

Wij zijn er als elektricien voor iedereen in de regio’s: Gorinchem, Lexmond, Leerdam, Culemborg en Meerkerk.