Elektricien Lexmond - header

Op zoek naar elektricien Lexmond? TAO Elektro is al ruim 25 jaar uw specialist

Elektricien Lexmond - verlichting icoon
ruim 25 jaar ervaring
gecertificeerde bedrijfsprocessen
aannemers, bedrijven en particulieren

Elektra werkzaamheden

Onze elektriciens beschikken over kennis en praktijkervaring om zo uw opdracht tot een succesvol einde te brengen. Bij TAO Elektro kunt terecht wanneer u een storing heeft, uw elektra wil omleggen of een reparatie op maat. Bij ons is geen klus te veel en wij staan klaar als elektricien Lexmond voor de hele regio.

TAO Elektro service; wie zijn wij?

Wij zijn TAO Elektro, dé elektricien in Lexmond en omgeving. Elektricien Lexmond biedt oplossingen voor al uw elektra gerelateerde problemen. Van doorslaande stoppen tot het aanleggen van duurzame stroom, wij staan voor u klaar.

Stroomstoring

Een stroomstoring is voor vele woningbezitters een grote ergernis. Het vinden van de hoofdoorzaak van de stroomstoring is niet altijd even gemakkelijk. Het is daarom aan te raden om een specialist hiervoor in te schakelen.

Onze elektriciens komen graag bij u langs om de passende hulp te verlenen bij stroomstoringen. Echter is dit niet het enige waarbij onze elektriciens u kunnen helpen!

Elektricien Lexmond is u ook van dienst voor de aanleg van nieuwe elektra, het onderhouden van elektra en het verhelpen van kortsluiting in huis.

Elektricien-Lexmond-meer-info

Kortsluiting verhelpen en voorkomen

Een kortsluiting in uw woning is enorm vervelend. Dit niet alleen, u kunt er ook grote last door ervaren. Hier wilt u zo snel mogelijk van af. Onze experts staan voor u klaar.

Daarbij is het effect van een kortsluiting niet alleen vervelend, maar het kan ook écht gevaarlijk zijn. Belangrijk is dan ook dat u snel experts inschakelt om het te verhelpen.

Apparatuur kan kapot zijn na een kortsluiting. Zorg ervoor dat u een kortsluiting voorkomt. Onze experts helpen u hierbij. Er zijn diverse oorzaken te benoemen, wij zorgen ervoor dat deze oorzaken geen kans krijgen.

Uw veiligheid op nummer 1, daarom is het van belang dat wij u zo snel en goed mogelijk helpen. Ervaar je dus een stroomstoring? Neem dan snel contact met ons op. Wij zorgen ervoor dat de schade minimaal is en beperkt blijft.

Het aanleggen van elektra

Het aanleggen van nieuwe elektra kan een hele klus zijn. Onze elektriciens helpen u hierbij dan ook graag. Het aanleggen van nieuwe elektra is een klus waarbij veel expertise vereist is.

Er zijn verschillende reden om nieuwe elektra te willen aanleggen, bijvoorbeeld voor:

 • Vloerverwarming;
 • Een oplaadpaal voor een elektrische auto;
 • Nieuwe stopcontacten;
 • Keuken vernieuwen;
 • Extra apparaten gebruiken.

Laadpalen, zonnepanelen en meer

Elektricien Lexmond: TAO Elektro staat al sinds 1999 voor u klaar. Wij zijn niet alleen gespecialiseerd op het gebied van elektra, domotica en verlichting. Wij bieden ook mogelijkheden tot aanleg van duurzame stroom en meer, zoals:

Wij zijn er voor iedereen in de regio’s Leerdam, Culemborg, Gorinchem en Meerkerk.
 

Plan een afspraak in

Veelgestelde vragen

Wat zijn de werkzaamheden van elektriciens?

De werkdagen van onze elektriciens zien er elke keer anders uit. Voorbeelden van werkzaamheden zijn:

 • De aanleg van complete elektra
 • De vervanging van meterkasten
 • De verhelping van kortsluiting
 • De installatie van Domotica Domintell systemen
 • De verzorging van verlichting
 • De installatie van zonnepanelen
 • De plaatsing van laadpalen

Dit allemaal wordt altijd veilig en volgens de richtlijnen gedaan.

Hoe ziet jullie werkwijze eruit?

Onze werkwijze bestaat uit vier globale stappen: advies, planning, plaatsing en onderhoud. Natuurlijk bekijken wij het per situatie en kan het soms anders lopen. Denk bijvoorbeeld aan een complete installatie van elektra en u komt onverwachts voor andere uitdagingen te staan. De planning is dan natuurlijk wat aan te passen.

Zijn jullie een gecertificeerd elektra bedrijf?

Elektra altijd laten plaatsen met een gerust hart. Dat kan bij ons met onze diverse certificeringen:

 • ISO 9001 -2015
 • VCA*
 • SBB
 • InstallQ