Verlichting en onderhoud op de Pallisade

De prioriteit lag hier bij het goed en mooi verlichten van de loopbrug en het voetpad op het dak. TAO Elektro heeft er voor gezorgd dat dit realiteit is geworden. Hierna houdt onze dienst en service niet op. Bij problemen en onderhoud staat TAO Elektro paraat.

Zo min mogelijk elektra moest zichtbaar zijn vanaf de buitenkant. Wij denken altijd mee. Daarom is er gekozen voor zo veel mogelijk zwart materiaal. Dit materiaal valt minder op bij de uitstraling van het pand.

Pallisade-meer-info

Samenwerking

Allereerst zijn onze specialisten langsgegaan op locatie. Deze is bekeken en geïnspecteerd. Samen met de klant zijn we in gesprek gegaan. Zij hebben hun wensen duidelijk kenbaar gemaakt. Op basis van deze wensen heeft TAO Elektro een passende en maatwerk offerte gemaakt.

Hierna hebben we in overleg een planning gemaakt. U wil natuurlijk dat iedereen er zo min mogelijk last van heeft. Dit heeft alles te maken met goede planning en goede afspraken. Deze zijn dan ook gemaakt. U kunt er altijd van op aan dat u niet voor verrassingen komt te staan bij ons.

Brede dienstverlening

Naast het adviseren, onderhouden en aanleggen van complete elektra installaties, bent u bij ons ook aan het juiste adres voor andere projecten. Van zonnepanelen tot beveiligingstechniek, wij hebben de juiste specialisten in huis. Neem contact op en onze vakmensen helpen u graag verder!

Wij zijn er voor iedereen in de regio’s Leerdam, Culemborg, Gorinchem, Meerkerk en Lexmond.