Elektricien Leerdam - header

Op zoek naar een elektricien Leerdam? TAO Elektro is al ruim 20 jaar uw specialist

Elektricien Leerdam - verlichting icoon
ruim 20 jaar ervaring
gecertificeerde bedrijfsprocessen
aannemers, bedrijven en particulieren

Elektricien Leerdam

TAO Elektro is dé elektricien voor Leerdam. Van het vervangen en uitbreiden van uw meterkast tot het aanleggen van de complete elektra. Ook voor losse projecten kunt u ons bellen, denk bijvoorbeeld aan het plaatsen van zonnepanelen of laadpalen.

Uw meterkast (ver)plaatsen, vervangen of uitbreiden

Elektriciteit wordt via een groepenkast verdeeld over verschillende ruimtes of apparaten. Heel belangrijk dat u voldoende groepen heeft én dat de kast veilig is ingericht.

Hoe?

Met behulp van een verplichte aardlekschakelaar en aardpen. Deze bieden bescherming tegen kortsluiting.

Elektricien Leerdam kan uw huidige meterkast inspecteren en vervangen of verplaatsen als dat nodig is.

Is uw huidige meterkast op orde, maar heeft u meer groepen nodig? Bijvoorbeeld voor een nieuwe inductie kookplaat of vloerverwarming.

In sommige gevallen is het mogelijk om de bestaande stoppenkast uit te breiden met extra groepen. Elektricien Leerdam kan u hierover adviseren.

Elektra in uw woning laten aanleggen door elektricien Leerdam

Wellicht bent u net verhuisd en/of heeft u plannen voor een verbouwing. Dat zijn dé momenten om een erkende elektricien Leerdam in te schakelen.

Voor een uitgebreide inspectie, advies op maat en de aanleg van nieuwe elektra. Daarbij kijken we naar uw wensen. Wilt u bijvoorbeeld:

  • vloerverwarming laten aanleggen;
  • een elektrische auto opladen;
  • nieuwe stopcontacten;
  • uw keuken vernieuwen; of
  • extra apparaten gebruiken.

Allemaal wensen die vragen om voldoende groepen in uw meterkast en goede stroomvoorziening in uw woning.

Daarbij besteden we extra aandacht aan duurzaamheid en energiezuinig wonen. Goed voor het milieu en voor uw portemonnee.

Van nieuwe lamp tot complete LED verlichting

Stel u wilt een lamp ophangen, maar er is nog geen stroompunt op die plek? Dan schakelt u elektricien Leerdam in. Wij creëren in een handomdraai een nieuw lichtpunt voor u.

Wilt u liever een heel nieuw lichtplan? Bijvoorbeeld met energiezuinige LED lampen die op afstand bedienbaar zijn via een app. Ook dan kunt u bij elektricien Leerdam met uneto vni, terecht.

Wij zijn specialist in het installeren en creëren van verlichting. Schakel vandaag nog één van onze elektriciens in.

Innovatie in huis met domotica

Er zijn steeds meer gadgets en slimme apparaten verkrijgbaar. Op afstand bedienbaar via uw tablet of smartphone.

Geweldig!

Vanaf uw vakantieadres uw woning verlichten om inbraak tegen te gaan. Alvast de verwarming aanzetten als u onderweg bent. Of juist alle lampen uitdoen, zodat deze nooit meer onnodig blijven branden. Dat is veilig, comfortabel én energiezuinig.

We kunnen domotica ook inzetten om ouderen langer zelfstandig te laten wonen of mindervaliden extra ondersteuning te bieden. Meer weten?

Elektricien-Leerdam-meer-info-2

Zonnepanelen in Leerdam

Wilt u voor een duurzame investering gaan? Ga dan voor zonnepanelen. Hiermee wekt u uw eigen energie op en bespaart u kosten op energie. Omdat energie opgewekt door de zon enorm duurzaam is, stimuleert de overheid dit. Om dit te stimuleren heeft u financieel voordeel wanneer u kiest voor zonnepanelen.

Klinkt als een slimme investering toch? Dat is het ook zeker! TAO Elektro helpt u graag met het vinden van de passende installatie voor uw situatie. Daarbij ontzorgen wij u geheel, dus ook het aanvragen van subsidie voor u als bedrijf of de teruggave van de BTW voor u als particulier, handelen wij af.

Wij helpen u in vier eenvoudige stappen

Advies met dakcontrole

Het traject bij TAO Elektro begint altijd met het inspecteren van uw situatie. Wij doen uitvoerig onderzoek naar uw wensen en uw dak. Zo bekijken we of uw wensen mogelijk zijn voor uw situatie. Wij maken een offerte op maat die wij rustig met u doornemen en die u nog rustig kunt bekijken.

Elektricien Leerdam - dakcontrole en advies
Vorige stap
Volgende stap

Planning

Wanneer alles rond is, is de tweede stap het bespreken van een planning. Samen prikken we de datum waarop we de panelen komen installeren. Voor particulieren lukt het vaak om alle panelen in één dag te plaatsen. Bij grotere panden voor bijvoorbeeld bedrijven kan het langer duren. Uiteraard lichten wij u hier altijd vooraf over in.

Elektricien Leerdam - planning maken
Vorige stap
Volgende stap

Installatie

Hierop volgt de installatie. Al onze installateurs zijn expert op het gebied van zonnepanelen en hebben jarenlange ervaring. Ze zijn allen gecertificeerd en voldoen aan de gestelde normen en richtlijnen. Onze experts plaatsen uw installatie.

Elektricien Leerdam - installatie volbrengen
Vorige stap
Volgende stap

Service & Garantie

Hierna houdt onze service niet op. Wij voorzien u van extra service en garantie. Zo weet u altijd dat de panelen worden geplaatst en hoeft u zich geen zorgen te maken. TAO Elektro voert graag het nodige onderhoud aan de zonnepanelen.

Elektricien Leerdam - garantie en service
Vorige stap
Volgende stap

Voor alle installaties en doelgroepen

TAO Elektro is sinds 1999 uw elektricien Leerdam. We zijn niet alleen specialist op het gebied van elektra, domotica en verlichting. U kunt bij ons, als elektricien Leerdam, ook terecht voor:

Wij zijn er voor iedereen in de regio’s Gorinchem, Culemborg, Meerkerk en Lexmond.

En met iedereen bedoelen we ook echt alle doelgroepen: aannemers, bedrijven en particulier.

Als partner voor aannemers hoeft u niet om te kijken naar de technische vraagstukken. U levert ons het bestek en de wensen en wij zorgen ervoor dat alles geplaatst geïnstalleerd wordt binnen dit bestek.

Voor bedrijven plaatsen wij gehele installaties van A tot Z, maar zijn wij er ook voor losse projecten zoals het plaatsen van bijvoorbeeld zonnepanelen of laadpalen. Na het installeren zijn onze elektriciens er ook voor het onderhoud van het elektra in uw pand.

Ook voor consumenten geldt dat wij complete elektrotechnische installaties plaatsen. Maar u kunt ons ook bellen voor losse projecten. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een partner voor het vervangen of uitbreiden van uw meterkast of wil u zonnepanelen laten plaatsen? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag!

Veelgestelde vragen

Wat doet een elektricien allemaal?

Dit is erg breed. Ze leggen het hele wegennet aan dat nodig is voor de elektra. Dit van begin tot eind. Maar daar houdt het niet op. Wij zijn er ook voor het onderhoud na het aanleggen. Zo zorgen wij ervoor dat de elektricien uw huis binnenkomt en dat dit altijd veilig gebeurt. Onze elektriciens voeren hun taken altijd uit volgens de richtlijnen.

Hoe ziet jullie werkwijze eruit?

Grof gezegd bestaat onze werkwijze uit vier onderdelen: advies, planning, plaatsing, service & garantie.

Allereerst komen wij bij u langs voor een adviesgesprek. Dit doen wij altijd op afspraak. We bespreken uw situatie en uw wensen. Van verlichting tot laadpalen, wij zijn er voor u. Samen bekijken we de mogelijkheden en opties.

Wanneer we alles op papier hebben gezet, komen we tot een planning. Deze maken wij uiteraard samen met u. Zo komt u niet voor verrassingen te staan en weet u wanneer wij langskomen.

Onze elektriciens komen vervolgens langs op de afgesproken datum. Zij installeren dan het juiste systeem. Kleinere projecten kunnen vaak zelfs in één dag geplaatst worden.

Na oplevering komen onze elektriciens nog langs voor regelmatig onderhoud. Zo bieden wij de juiste service & garantie. Mocht u problemen ondervinden, zorgen wij ervoor dat deze opgelost worden.

Zijn jullie gecertificeerd?

Ja zeker! TAO Elektro beschikt over verschillende certificeringen:

  • ISO 9001 -2015
  • VCA*
  • SBB
  • InstallQ

Zo laat u uw stroom altijd met een gerust hart plaatsen.