Onze werkwijze

Nadat de offerte door de aannemer geaccepteerd was, ontvingen wij het bestek van de woning. Hieraan moesten wij ons hoe dan ook houden.

Op basis van het bestek zijn wij begonnen met het plannen. Zo hebben onze specialisten uitgezocht waar en hoe de elektra moest gaan lopen. Dit kan een grote uitdaging zijn omdat alle elektra aangelegd dient te worden, maar wel binnen het bestek.

Ook hebben wij zonnepanelen geplaatst op basis van het bestek. Er zijn 14 panelen op het platte dak geplaatst.

TAO Elektro: voor het aanleggen van alle elektra

Onze diensten reiken enorm ver. Denk bijvoorbeeld ook aan het adviseren in en plaatsen van brandmeldinstallaties en beveiligingstechnieken. Misschien bent u aan het overwegen om een elektrische auto aan te schaffen, denk dan ook aan ons als partner voor het plaatsen van de juiste laadpaal! 

Ook als elektricien voeren wij diverse taken uit. Wilt u graag uw meterkast uitbreiden of vernieuwen? Misschien bent u op zoek naar een partij die uw woning of bedrijf efficiënt en sfeervol kan verlichten? Ook voor deze taken zijn wij dé partner. Neem gerust contact op en stel uw vraag!

Wij zijn er als elektricien voor iedereen in de regio’s: Gorinchem, Lexmond, Leerdam, Culemborg en Meerkerk. Voor al uw elektra, van zonnepanelen tot beveiligingstechniek.