Elektricien Gorinchem - header

Bent u op zoek naar elektricien Gorinchem? Dan bent u bij TAO Elektro aan het juiste adres.

Elektricien Gorinchem - verlichting icoon
ruim 25 jaar ervaring
gecertificeerde bedrijfsprocessen
aannemers, bedrijven en particulieren
ruim 25 jaar ervaring
gecertificeerde bedrijfsprocessen
aannemers, bedrijven en particulieren

Vakkundig aangelegde elektra

Wanneer u verhuist naar een nieuwe woning of bedrijfspand is het verstandig om extra aandacht aan de elektra te besteden. TAO Elektro helpt u hier graag bij. Wij inspecteren de bestaande elektra en stellen een plan op voor het efficiënt aanleggen van nieuwe elektra.

Hierbij houden wij uiteraard rekening met energiezuinigheid. Energiezuinig leven wordt namelijk steeds belangrijker. Terwijl er alleen maar meer elektrische apparaten in huis en op kantoor bij komen.

TAO Elektro helpt u bij het vinden van de perfecte balans. Wij luisteren goed naar uw wensen en kijken naar het verwachte én gewenste verbruik. TAO Elektro staat voor u klaar!

Elektricien-Gorinchem-meer-info

Meterkast aanleggen of vervangen

Elektriciteit wordt verdeeld over verschillende ruimtes. Dit gebeurt via een groepenkast. Het is erg belangrijk dat deze groepenkast voldoende groepen bevat en veilig ingericht is.

Een groepenkast wordt veilig ingericht aan de hand van een aardlekschakelaar en aardpen. Beide zijn verplicht in een groepenkast en bieden bescherming tegen kortsluiting.

TAO Elektro inspecteert uw huidige meterkast en vervangt of verplaatst deze wanneer nodig. Zo bent u verzekerd van een veilig en betrouwbare groepenkast.

Is uw meterkast veilig? Maar heeft u te weinig groepen? Dan kunnen wij u helpen bij het uitbreiden van de bestaande stoppenkast. In sommige gevallen is dit mogelijk. Wij adviseren u hier graag over!

Stel uw vraag
of bel 0345 619 015

Slimmer wonen door TAO Elektro

Er komen steeds meer toestellen op de markt die u via uw smartphone of tablet kan sturen. Deze toestellen worden ook wel slimme toestellen genoemd en zijn ideaal.

U hoeft zich geen zorgen te maken over brandend licht wanneer u van huis bent. Met één druk op de knop schakelt u alle lampen uit. Daarnaast kan u uw woning alvast opwarmen wanneer u onderweg bent naar huis.

De slimme toestellen bestaan niet alleen voor comfort en besparing van energie. Ze zorgen er ook voor dat u langer alleen kan blijven wonen. Door het plaatsen van sensoren die beweging vangen, kan een val direct gezien worden. Dan stuurt het slimme toestel een boodschap naar familie of personeel van de zorg.

Deze slimme oplossingen kunnen wij eenvoudig in iedere woning plaatsen door middel van de techniek van Domintell.

Elektricien-gorinchem-meer-info-2

Onze dagelijkse werkzaamheden

Het verhelpen van een kortsluiting

Enorm vervelend, er is kortsluiting ontstaan in uw woning of pand. Daarbij kunt u ook erg geschrokken zijn. Machines kunnen stuk zijn gegaan of stoppen zijn doorgeslagen. In het ergste geval, kan dit zelfs leiden tot een brand. Heftige gevolgen van een kortsluiting.

Maar geen paniek, onze elektriciens onderzoeken het probleem en vinden de oorzaak. Zij bieden de juiste oplossing en voeren deze secuur uit. Zo verzorgen wij een veilige situatie en voorkomen we kortsluiting. Veiligheid staat natuurlijk altijd voorop!

Het aanleggen van complete elektra

Geen uitdaging is te veel voor onze elektriciens. Complete elektrische installaties zijn onze specialiteit. Bij ons bent u aan het juiste adres. Het gaat hier om alle aspecten in uw pand die te maken hebben met elektra. Voorbeelden zijn: verlichting, zonnepanelen, beveiligingstechniek, laadpalen, zonwering en nog veel meer.

Niet enkel voor het aanleggen kunt u contact opnemen, onze elektriciens kunnen ook bestaande elektra vervangen. Maar ook wanneer een pand nog gebouwd moet worden, gaan wij aan de hand van de tekeningen aan de slag!

Vervanging of plaatsing van de meterkast

Wanneer uw woning of pand gebouwd wordt, dient er altijd een meterkast worden aangelegd. Dit geldt hetzelfde voor een verbouwing of aanbouw. Wij nemen al het werk uit handen en zorgen ervoor dat het aanleggen van uw meterkast secuur wordt uitgevoerd.

Misschien heeft u het vermoeden dat uw meterkast aan vervanging toe is. Neem gerust contact op en onze elektriciens controleren dit voor u. Mocht dit nodig zijn, doen wij dit graag voor u. Het is belangrijk om dit in de gaten te houden en contact op te nemen bij twijfel. Zo creëert u altijd de meest veilige situatie.

Vraag het onze elektriciens
of bel 0345 619 015

Hoe wij te werk gaan

Advies

Wij plaatsen de zonnepanelen, laadpalen of welke gewenste elektra dan ook natuurlijk niet zomaar. Wij komen graag eerst langs om door te nemen en bekijken wat uw wens is. Hiervoor maken wij graag een afspraak. Misschien wilt u zonnepanelen op uw huis of bedrijfspand. Of bent u op zoek naar een of meerdere laadpalen? En heeft u er al eens over nagedacht hoe eenvoudig het zou zijn om alles in uw huis vanaf één plek te besturen? Dit kan met een Domintell Domotica!

Wat uw wensen ook zijn, onze experts komen bij u langs. Samen met u gaan wij op zoek naar de passende oplossing voor uw situatie.

Elektricien Gorinchem - Advies
Vorige stap
Volgende stap

Planning

De juiste oplossing voor uw situatie is gevonden. Nu gaan wij samen met u aan tafel op een goede en realistische planning te maken. Zo staan onze experts nooit onverwacht bij u voor de deur. De planning die in overleg gemaakt wordt, zal altijd nagekomen worden door onze experts.

Elektricien Gorinchem - Planning
Vorige stap
Volgende stap

Installatie

TAO Elektro zorgt er voor dat de installatie altijd goed verloopt. Met meer dan 25 jaar ervaring, kunt u er op rekenen dat dit ook daadwerkelijk gebeurt. Al onze monteurs zijn gecertificeerd. Daarbij houden ze zich altijd aan de gestelde richtlijnen en normen.

Elektricien Gorinchem - installatie
Vorige stap
Volgende stap

Service & Garantie

Alles is geïnstalleerd en werkend. Maar hier stoppen onze diensten niet. U kunt altijd rekenen op service en garantie. Komt u problemen tegen? Wij lossen ze graag voor u op. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over de aangelegde en geplaatste elektra.

Zoals veel andere producten, dient elektra ook onderhouden te worden. Ook dit doen wij graag voor u. Zo kunt u uw huis altijd met een gerust hart verlaten en onbezorgd gebruik maken van de geplaatste en geïnstalleerde elektra.

Elektricien Gorinchem - Service en Garantie
Vorige stap
Volgende stap

Waarom u voor TAO Elektro kiest

Het team van TAO Elektro bestaat stuk voor stuk uit erkende experts. Daarnaast hebben wij diverse certificaten. Hiermee kunnen wij de kwaliteit van onze diensten waarborgen. Wij zijn trots op onze certificaten en lichten ze graag toe.

ISO 9001 – 2015

Onze bedrijfsprocessen zijn ISO 9001 – 2015 gecertificeerd. Dit zorgt ervoor dat wij onze kwaliteit altijd kunnen waarborgen, garanderen en benadrukken. De werkwijze van TAO Elektro is altijd volgens één structuur. Door een goede structuur binnen ons bedrijf bent u altijd verzekerd van de beste materialen.

Daarbij bestaat er altijd duidelijkheid over het proces dat gaat volgen en waar u zich in het proces bevindt. De stappen zullen voor ons, maar vooral belangrijk, voor u altijd duidelijk en inzichtelijk zijn. Met deze certificering zorgen wij er altijd voor dat er constant verbetering is. Ten slotte zijn er altijd punten die beter kunnen.

VCA*

Veiligheid boven alles! Dit geldt ook zeker bij TAO Elektro. Ons VCA* certificaat laat zien dat wij altijd zorgen voor een veilige omgeving om in te werken voor onze specialisten. Zo zorgen wij er altijd voor dat onze werknemers op pad gaan met de juiste en nodige middelen voor bescherming. Daarbij komt dat zij altijd een passende opleiding hebben gevolgd en de juiste instructies meekrijgen.

Hieronder vallen bijvoorbeeld ook elektrotechnische inspecties op locatie. Want niet alleen de veiligheid van onze werknemers staat voorop, ook dat van omstanders is natuurlijk van enorm belang!

SBB

Goede bedrijfsprocessen en veiligheid zijn natuurlijk van groot belang. Om dit te waarborgen is hoogwaardig vakmanschap nodig. Zo heeft TAO Elektro enkel goed en passend opgeleid personeel in dienst. Dit personeel zorgt er op zijn beurt weer voor dat deze kennis goed wordt overgedragen aan nieuwe werknemers.

Wij zijn dan ook een SBB erkend leerbedrijf. Ons personeel draagt bij aan juiste kennisoverdracht, training en scholing. Daarbij bieden zij goede begeleiding en passend advies.

InstallQ

Binnen het elektrotechnisch vakgebied is het natuurlijk ook van groot belang om alles op orde te hebben. Zo zijn wij geregistreerd bij InstallQ (REI erkenning). Wij worden periodiek gecontroleerd op onze werkwijze en -structuur. Zo weet u dat u altijd goede specialisten heeft en blijft de kwaliteit optimaal.

TAO Elektro: uw vertrouwde elektricien in Gorinchem en omgeving

TAO Elektro ligt in Leerdam. Vanuit hier zorgen wij voor de elektra voor zowel zakelijk als particulier in de regio Gorinchem. Maar ook in de regio’s Meerkerk, Culemborg en Lexmond. Van het plaatsen van een stopcontact tot aan het leggen van een geheel, elektrische installatie. Voor ieder project kunt u bij ons terecht.

U kunt niet alleen terecht bij TAO Elektro beveiliging en domotica. Ook voor de volgende diensten bent u bij ons aan het juiste adres:

Wilt u meer info of heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op. TAO Elektro helpt u graag verder.

Plan een afspraak in

Veelgestelde vragen

Wat doet een elektricien zoal?

De taken van onze elektriciens zijn erg uiteenlopend. Van het plaatsen van zonnepanelen tot een meterkast. Maar ook voor de aanleg van de complete elektriciteit kunt u terecht bij TAO Elektro. Om ervoor te zorgen dat alles veilig geïnstalleerd wordt en veilig blijft, onderhouden wij het ook. Dit altijd volgens de richtlijnen.

Hoe ziet jullie werkwijze eruit?

Advies, planning, plaatsing, service & garantie.

Advies: we komen langs op afspraak om uw persoonlijke situatie te bespreken. We brengen uw wensen in kaart en voorzien u van advies en de mogelijkheden.

Planning: we hebben de oplossing samen op papier gezet. De volgende stap is het maken van een realistische planning. Hier houden wij ons altijd aan, zo weet u dat u nooit voor verrassingen komt te staan.

Installatie: de elektriciens komen langs op de afgesproken momenten. Zij installeren uw systeem volgens de richtlijnen.

Service & garantie: alles is geleverd en geïnstalleerd. Maar hierna voorzien wij u ook in het nodige onderhoud. Want veiligheid staat altijd voorop!

Zijn jullie een gecertificeerd elektra bedrijf?

Met verschillende certificeringen zorgen wij ervoor dat alles altijd veilig is:

  • ISO 9001 -2015
  • VCA*
  • SBB
  • InstallQ

Zo laat u uw stroom altijd met een gerust hart plaatsen.