Elektricien Gorinchem - header

Bent u op zoek naar elektricien Gorinchem? Dan bent u bij TAO Elektro aan het juiste adres.

Elektricien Gorinchem - verlichting icoon
ruim 20 jaar ervaring
50 vakprofessionals
bedrijven en particulieren
gecertificeerd

Vakkundig aangelegde elektra

Wanneer u verhuist naar een nieuwe woning of bedrijfspand is het verstandig om extra aandacht aan de elektra te besteden. TAO Elektro helpt u hier graag bij. Wij inspecteren de bestaande elektra en stellen een plan op voor het efficiënt aanleggen van nieuwe elektra.

Hierbij houden wij uiteraard rekening met energiezuinigheid. Energiezuinig leven wordt namelijk steeds belangrijker. Terwijl er alleen maar meer elektrische apparaten in huis en op kantoor bij komen.

TAO Elektro helpt u bij het vinden van de perfecte balans. Wij luisteren goed naar uw wensen en kijken naar het verwachte én gewenste verbruik. TAO Elektro staat voor u klaar!

Elektricien-Gorinchem-meer-info

Meterkast aanleggen of vervangen

Elektriciteit wordt verdeeld over verschillende ruimtes. Dit gebeurt via een groepenkast. Het is erg belangrijk dat deze groepenkast voldoende groepen bevat en veilig ingericht is.

Een groepenkast wordt veilig ingericht aan de hand van een aardlekschakelaar en aardpen. Beide zijn verplicht in een groepenkast en bieden bescherming tegen kortsluiting.

Elektricien Gorinchem, TAO Elektro, inspecteert uw huidige meterkast en vervangt of verplaatst deze wanneer nodig. Zo bent u verzekerd van een veilig en betrouwbare groepenkast.

Is uw meterkast veilig? Maar heeft u te weinig groepen? Dan kan elektricien Gorinchem u helpen bij het uitbreiden van de bestaande stoppenkast. In sommige gevallen is dit mogelijk. Wij adviseren u hier graag over!

Slimmer wonen door Elektricien Gorinchem

Er komen steeds meer apparaten op de markt die u via uw smartphone of tablet kan bedienen. Deze apparaten worden ook wel slimme apparaten genoemd en zijn ideaal.

U hoeft zich geen zorgen te maken over brandende verlichting wanneer u van huis bent. Met een enkele druk op de knop schakelt u alle lampen uit. Daarnaast kan u uw woning alvast opwarmen wanneer u onderweg bent naar huis.

De slimme apparaten bestaan niet alleen voor comfort en energiebesparing. Ze zorgen er ook voor dat u langer zelfstandig kan blijven wonen. Door het plaatsen van bewegingssensoren kan een val onmiddellijk geregistreerd worden. Vervolgens stuurt het slimme apparaat een waarschuwingsboodschap naar familie of zorgpersoneel.

Deze slimme oplossingen kunnen wij gemakkelijk in iedere woning installeren door middel van de techniek van Domintell.

Elektricien-gorinchem-meer-info-2

TAO Elektro: uw vertrouwde elektricien in Gorinchem

TAO Elektro is gevestigd in Leerdam. Vanuit hier verzorgen wij de elektra voor zowel bedrijven als particulieren in de regio Gorinchem, maar ook in de regio’s Meerkerk en Lexmond. Van het plaatsen van een stopcontact tot aan het aanleggen van een volledige elektronische installatie. Voor ieder project kunt u terecht bij elektricien Gorinchem.

Het team van elektricien Gorinchem bestaat uit stuk voor stuk erkende elektriciens. Daarnaast beschikken wij over verschillende certificaten. Hiermee kunnen wij de kwaliteit van onze diensten waarborgen. Wij zijn bijvoorbeeld InstallQ geregistreerd en ISO9001-2015 gecertificeerd.

U kunt niet alleen terecht bij elektricien Gorinchem voor elektra, beveiliging en domotica. Ook voor de volgende diensten bent u bij elektricien Gorinchem aan het juiste adres:

Wilt u meer informatie of heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op. TAO Elektro, elektricien Gorinchem, helpt u graag verder.

Veelgestelde vragen

Wat zijn de werkzaamheden van een elektricien?

De werkzaamheden van onze experts zijn enorm breed. Van begin tot eind: ze leggen de hele infrastructuur aan die nodig is voor de benodigde elektriciteit. De dienstverlening houdt hier niet op. Ook het onderhoud wat hierna volgt voeren zij volgens richtlijnen uit. Wij zorgen ervoor dat de stroom die uw huis of pand binnenkomt, veilig binnenkomt.

Hoe ziet jullie werkwijze eruit?

Over het algemeen bestaat onze werkwijze uit vier onderdelen, namelijk advies, planning, installatie, service & garantie.

Dit houdt in dat wij eerst bij u langs komen op afspraak voor advies. Wij bekijken uw situatie en uw wensen. Zonnepanelen, een laadpaal? Laat het ons weten. Wij kijken wat er voor u mogelijk is en bespreken samen de opties.

Nadat we samen tot de passende oplossing zijn gekomen, maken we samen met u een planning. Zo weet u altijd wanneer wij langskomen om de afgesproken oplossing door te voeren.

Vervolgens komen onze experts langs volgens de gemaakte planning om het uitgekozen systeem te installeren.

Wanneer alles geplaatst en opgeleverd is, stopt onze dienst niet. Wij voorzien u daarna van service & garantie. Mochten er zich problemen voordoen, lossen wij die voor u op

Zijn jullie een gecertificeerd elektrotechniek bedrijf?

Ja zeker! Wij beschikken over diverse certificeringen. Hieronder een opsomming van de certificeringen waar wij over beschikken:

  • ISO 9001 -2015
  • VCA*
  • SBB
  • InstallQ

Zo laat u uw stroom altijd met een gerust hart plaatsen.