Elektricien Gorinchem - header

Bent u op zoek naar elektricien Gorinchem? Dan bent u bij TAO Elektro aan het juiste adres.

Elektricien Gorinchem - verlichting icoon
ruim 20 jaar ervaring
gecertificeerde bedrijfsprocessen
aannemers, bedrijven en particulieren

Vakkundig aangelegde elektra

Wanneer u verhuist naar een nieuwe woning of bedrijfspand is het verstandig om extra aandacht aan de elektra te besteden. TAO Elektro helpt u hier graag bij. Wij inspecteren de bestaande elektra en stellen een plan op voor het efficiënt aanleggen van nieuwe elektra.

Hierbij houden wij uiteraard rekening met energiezuinigheid. Energiezuinig leven wordt namelijk steeds belangrijker. Terwijl er alleen maar meer elektrische apparaten in huis en op kantoor bij komen.

TAO Elektro helpt u bij het vinden van de perfecte balans. Wij luisteren goed naar uw wensen en kijken naar het verwachte én gewenste verbruik. TAO Elektro staat voor u klaar!

Elektricien-Gorinchem-meer-info

Meterkast aanleggen of vervangen

Elektriciteit wordt verdeeld over verschillende ruimtes. Dit gebeurt via een groepenkast. Het is erg belangrijk dat deze groepenkast voldoende groepen bevat en veilig ingericht is.

Een groepenkast wordt veilig ingericht aan de hand van een aardlekschakelaar en aardpen. Beide zijn verplicht in een groepenkast en bieden bescherming tegen kortsluiting.

TAO Elektro inspecteert uw huidige meterkast en vervangt of verplaatst deze wanneer nodig. Zo bent u verzekerd van een veilig en betrouwbare groepenkast.

Is uw meterkast veilig? Maar heeft u te weinig groepen? Dan kunnen wij u helpen bij het uitbreiden van de bestaande stoppenkast. In sommige gevallen is dit mogelijk. Wij adviseren u hier graag over!

Elektricien-gorinchem-meer-info-2

Slimmer wonen door TAO Elektro

Er komen steeds meer toestellen op de markt die u via uw smartphone of tablet kan sturen. Deze toestellen worden ook wel slimme toestellen genoemd en zijn ideaal.

U hoeft zich geen zorgen te maken over brandend licht wanneer u van huis bent. Met één druk op de knop schakelt u alle lampen uit. Daarnaast kan u uw woning alvast opwarmen wanneer u onderweg bent naar huis.

De slimme toestellen bestaan niet alleen voor comfort en besparing van energie. Ze zorgen er ook voor dat u langer alleen kan blijven wonen. Door het plaatsen van sensoren die beweging vangen, kan een val direct gezien worden. Dan stuurt het slimme toestel een boodschap naar familie of personeel van de zorg.

Deze slimme oplossingen kunnen wij eenvoudig in iedere woning plaatsen door middel van de techniek van Domintell.

Hoe wij te werk gaan

Advies

Wij plaatsen de zonnepanelen, laadpalen of welke gewenste elektra dan ook natuurlijk niet zomaar. Wij komen graag eerst langs om door te nemen en bekijken wat uw wens is. Hiervoor maken wij graag een afspraak. Misschien wilt u zonnepanelen op uw huis of bedrijfspand. Of bent u op zoek naar een of meerdere laadpalen? En heeft u er al eens over nagedacht hoe eenvoudig het zou zijn om alles in uw huis vanaf één plek te besturen? Dit kan met een Domintell Domotica!

Wat uw wensen ook zijn, onze experts komen bij u langs. Samen met u gaan wij op zoek naar de passende oplossing voor uw situatie.

Vorige stap
Volgende stap

Planning

De juiste oplossing voor uw situatie is gevonden. Nu gaan wij samen met u aan tafel op een goede en realistische planning te maken. Zo staan onze experts nooit onverwacht bij u voor de deur. De planning die in overleg gemaakt wordt, zal altijd nagekomen worden door onze experts.

Vorige stap
Volgende stap

Installatie

TAO Elektro zorgt er voor dat de installatie altijd goed verloopt. Met meer dan 20 jaar ervaring, kunt u er op rekenen dat dit ook daadwerkelijk gebeurt. Al onze monteurs zijn gecertificeerd. Daarbij houden ze zich altijd aan de gestelde richtlijnen en normen.

Vorige stap
Volgende stap

Service & Garantie

Alles is geïnstalleerd en werkend. Maar hier stoppen onze diensten niet. U kunt altijd rekenen op service en garantie. Komt u problemen tegen? Wij lossen ze graag voor u op. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over de aangelegde en geplaatste elektra.

Zoals veel andere producten, dient elektra ook onderhouden te worden. Ook dit doen wij graag voor u. Zo kunt u uw huis altijd met een gerust hart verlaten en onbezorgd gebruik maken van de geplaatste en geïnstalleerde elektra.

Vorige stap
Volgende stap

Waarom u voor TAO Elektro kiest

Het team van TAO Elektro bestaat stuk voor stuk uit erkende experts. Daarnaast hebben wij diverse certificaten. Hiermee kunnen wij de kwaliteit van onze diensten waarborgen. Wij zijn trots op onze certificaten en lichten ze graag toe.

ISO 9001 – 2015

Onze bedrijfsprocessen zijn ISO 9001 – 2015 gecertificeerd. Dit zorgt ervoor dat wij onze kwaliteit altijd kunnen waarborgen, garanderen en benadrukken. De werkwijze van TAO Elektro is altijd volgens één structuur. Door een goede structuur binnen ons bedrijf bent u altijd verzekerd van de beste materialen.

Daarbij bestaat er altijd duidelijkheid over het proces dat gaat volgen en waar u zich in het proces bevindt. De stappen zullen voor ons, maar vooral belangrijk, voor u altijd duidelijk en inzichtelijk zijn. Met deze certificering zorgen wij er altijd voor dat er constant verbetering is. Ten slotte zijn er altijd punten die beter kunnen.

VCA*

Veiligheid boven alles! Dit geldt ook zeker bij TAO Elektro. Ons VCA* certificaat laat zien dat wij altijd zorgen voor een veilige omgeving om in te werken voor onze specialisten. Zo zorgen wij er altijd voor dat onze werknemers op pad gaan met de juiste en nodige middelen voor bescherming. Daarbij komt dat zij altijd een passende opleiding hebben gevolgd en de juiste instructies meekrijgen.

Hieronder vallen bijvoorbeeld ook elektrotechnische inspecties op locatie. Want niet alleen de veiligheid van onze werknemers staat voorop, ook dat van omstanders is natuurlijk van enorm belang!

SBB

Goede bedrijfsprocessen en veiligheid zijn natuurlijk van groot belang. Om dit te waarborgen is hoogwaardig vakmanschap nodig. Zo heeft TAO Elektro enkel goed en passend opgeleid personeel in dienst. Dit personeel zorgt er op zijn beurt weer voor dat deze kennis goed wordt overgedragen aan nieuwe werknemers.

Wij zijn dan ook een SBB erkend leerbedrijf. Ons personeel draagt bij aan juiste kennisoverdracht, training en scholing. Daarbij bieden zij goede begeleiding en passend advies.

InstallQ

Binnen het elektrotechnisch vakgebied is het natuurlijk ook van groot belang om alles op orde te hebben. Zo zijn wij geregistreerd bij InstallQ (REI erkenning). Wij worden periodiek gecontroleerd op onze werkwijze en -structuur. Zo weet u dat u altijd goede specialisten heeft en blijft de kwaliteit optimaal.

TAO Elektro: uw vertrouwde elektricien in Gorinchem en omgeving

TAO Elektro ligt in Leerdam. Vanuit hier zorgen wij voor de elektra voor zowel zakelijk als particulier in de regio Gorinchem. Maar ook in de regio’s Meerkerk, Culemborg en Lexmond. Van het plaatsen van een stopcontact tot aan het leggen van een geheel, elektrische installatie. Voor ieder project kunt u bij ons terecht.

U kunt niet alleen terecht bij TAO Elektro beveiliging en domotica. Ook voor de volgende diensten bent u bij ons aan het juiste adres:

  • Laadpalen
  • Zonnepanelen
  • Datanetwerken
  • Bedrijfsinspecties

Wilt u meer info of heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op. TAO Elektro helpt u graag verder.

Veelgestelde vragen

Wat zijn de werkzaamheden van een elektricien?

De taken van onze experts zijn enorm breed. Van begin tot eind: ze leggen het hele wegennet aan dat nodig is voor de elektra. Onze diensten houden hier niet op. Ook het onderhoud wat hierna volgt voeren zij volgens de richtlijnen uit. Wij zorgen ervoor dat de stroom die uw huis of pand binnenkomt, dit veilig doet.

Hoe ziet jullie werkwijze eruit?

Over het algemeen bestaat onze werkwijze uit vier stappen: advies, planning, plaatsing, service & garantie.

Dit houdt in dat wij eerst bij u langs komen op afspraak voor advies. Wij bekijken uw situatie en uw wensen. Zonnepanelen, een laadpaal? Laat het ons weten. Wij kijken wat er voor u mogelijk is en bespreken samen de opties.

Nadat we samen tot het juiste antwoord zijn gekomen, maken we samen met u een planning. Zo weet u altijd wanneer wij komen om het door te voeren.

Daarna komen onze experts langs volgens de gemaakte planning om het juiste systeem te installeren. Voor kleine projecten voor zonnepanelen, is het vaak zelfs mogelijk om deze in 1 dag (24 uur) te plaatsen.

Wanneer alles geleverd en geplaatst is, stopt onze dienst niet. Wij voorzien u daarna van service & garantie. Mochten er zich problemen voordoen, lossen wij die voor u op

Zijn jullie een gecertificeerd elektra bedrijf?

Ja zeker! Wij hebben diverse certificeringen. Hiervan geven wij een opsomming:

  • ISO 9001 -2015
  • VCA*
  • SBB
  • InstallQ

Zo laat u uw stroom altijd met een gerust hart plaatsen.