Datanetwerken - header

Betrouwbaar datanetwerk voor razendsnelle communicatie

ruim 20 jaar ervaring
gecertificeerde bedrijfsprocessen
aannemers, bedrijven en particulieren

Snel datanetwerk voor bedrijven

Een snelle internetverbinding is essentieel voor bijna iedere organisatie. Werken uw mensen op kantoor? Dan kunt u zeker niet zonder een goed datanetwerk.

Wij ontwerpen elk datanetwerk met zorg. Zo voorzien wij werkplekken van ruim voldoende aansluitingen voor internet en telefonie. Ook leggen we een degelijk wifi netwerk aan. Eventueel met extra wifi hotspots.

Wilt u uw datanetwerk laten certificeren?

Dan ondersteunen wij u daar graag bij.

Een goed datanetwerk thuis

Netflixen, gamen, shoppen, FaceTimen: thuis doen we veel online. Zeker als er ook nog vanuit huis gewerkt wordt.

Een goed datanetwerk is dus net zo onmisbaar als op het werk. Onze experts zorgen dat uw internet snel en probleemloos werkt. Door uw bestaande netwerk te verbeteren of een nieuw netwerk aan te leggen.

Een datanetwerk kan zowel bestaan uit draden en (glasvezel)kabels als draadloos zijn via wifi. Of een combinatie van beide natuurlijk.

Bent u klaar voor de toekomst?

In de toekomst neemt het belang van een betrouwbaar datanetwerk alleen maar toe. Er komen steeds meer slimme apparaten op de markt. Deze maken allemaal gebruik van het internet.

Zeker weten dat uw datanetwerk klaar is voor de toekomst?

Datanetwerken - meer info

Een datanetwerk in 3 woorden

Wij leggen datanetwerken aan volgens drie kernwoorden:

  • snelheid;
  • betrouwbaarheid; en
  • toekomstbestendigheid

Het eerste is helder: traagheid leidt tot frustraties. Dat wilt u niet.

Betrouwbaarheid speelt een sleutelrol. Daarom doen we er alles aan om storingen en haperingen in uw datanetwerk te voorkomen. Dat begint al met een goed doordacht ontwerp.

Tot slot zorgen we ervoor dat uw netwerk flexibel genoeg is om zich aan te passen aan toekomstige ontwikkelingen. Nog sneller internet, nog meer aansluitingen of….

TAO Elektro: erkende elektriciens voor de aanleg van datanetwerken

TAO Elektro is gevestigd in Leerdam. We verzorgen de datanetwerken en elektra voor particulieren en bedrijven in de regio. We doen zowel kleine als grote projecten.

Onze medewerkers zijn stuk voor stuk erkende elektriciens. Wij beschikken over meerdere certificaten om de kwaliteit van onze dienstverlening te waarborgen. Zo zijn we InstallQ geregistreerd en ISO9001-2015 gecertificeerd.

Onze elektriciens zijn er voor iedereen in de regio’s Gorinchem, Meerkerk, Culemborg en Lexmond.

Naast onze diensten op het gebied van datanetwerken en elektra kunt u bij ons ook terecht voor: