ruim 25 jaar ervaring
gecertificeerde bedrijfsprocessen
aannemers, bedrijven en particulieren

De opdracht

Voor het Kartcentrum Beusichem hebben we een (grote) elektrische installatie aangelegd. We hebben hier tracé goten gehangen van 350 meter. Deze zijn geplaatst voor de montage van 70 beamers. In deze goten dienden dan ook voedingen te komen voor de beamers. Onze installateurs hebben hier dan ook voor gezorgd.

Het kartcentrum is voorzien van elektrische karts. Wanneer gasten komen racen, dienen deze natuurlijk altijd goed opgeladen te zijn. Daarom hebben we hier ook voedingen geplaatst voor het elektrisch opladen van de karts.

Wij denken altijd mee

De goten waar de 70 beamers aan gemonteerd gingen worden, waren niet stabiel genoeg. Onze installateurs denken altijd mee en hebben daarom dit probleem verholpen door de goten te verstevigen. Nu konden de beamers er veilig en goed aan gemonteerd worden.

Een goed resultaat

TAO Elektro is aangedragen door de eigenaar van het pand. Na alles goed doorgesproken te hebben, kon de installatie beginnen. Door goed telefonisch contact, maar ook contact op locatie te houden, is deze opdracht volgens plan gelopen. Ook deze nieuwe klant was weer erg tevreden met het eindresultaat.

Stel uw vraag of leg uw project voor

Voor TAO Elektro is bijna geen opdracht te gek. Onze monteurs gaan een uitdaging niet uit de weg. Van complete elektrische installaties, het plaatsen van laadpalen tot het plaatsen van zonnepanelen. Wij zijn dé geschikte partner voor u. Laat ons weten wat uw project of plannen inhouden. Wij denken graag met u mee en bespreken wat mogelijk is.

Wij zijn er als elektricien voor iedereen in de regio’s: Gorinchem, Lexmond, Leerdam, Culemborg en Meerkerk.