Elektricien Culemborg - header

Bent u op zoek naar elektricien Culemborg? Dan bent u bij TAO Elektro aan het juiste adres.

Elektricien Culemborg - verlichting icoon
ruim 25 jaar ervaring
gecertificeerde bedrijfsprocessen
aannemers, bedrijven en particulieren

Zeker van uw zaak met TAO Elektro

Verhuist u naar een nieuwe woning of een nieuw bedrijfspand? Dan is het verstandig om extra aandacht aan uw elektra te besteden. Wij kunnen u hierbij helpen door de bestaande elektra te inspecteren, en vervolgens een plan op te stellen voor de aanleg van de nieuwe elektra.

Duurzaamheid wordt een steeds groter begrip. Daarom houden wij rekening met energiezuinigheid bij het aanleggen van de nieuwe elektra. Dit is niet alleen duurzaam, maar bespaard u ook nog eens geld. Wij vinden voor u de perfecte balans door naar uw wensen te luisteren en te kijken naar uw verwachte én gewenste verbruik.

Elektricien Culemborg - Slimme oplossingen

Slimme oplossingen

Niet alleen duurzaamheid, maar ook slimmer wonen wordt steeds populairder. Steeds meer toestellen zijn te besturen via uw smartphone of tablet. Ideaal! Vergeten de lampen uit te doen? Geen probleem. Met één klik op de knop staan de lampen weer uit. Wilt u niet thuiskomen in een koud huis? Met één klik op de knop warmt u uw woning alvast voor.

Slimme toestellen zorgen niet alleen voor comfort en energiebesparing. Slimme toestellen bieden u ook de mogelijkheid om langer alleen te blijven wonen. Zo kunnen er sensoren geplaatst worden die bewegingen opvangen. Wanneer u valt, wordt dit direct opgemerkt en kan er een boodschap naar familie of zorg personeel gestuurd worden.

Slimme toestellen bieden dus vele voordelen en kunnen eenvoudig in iedere woning geplaatst worden. Voor het plaatsen van al onze oplossingen gebruiken wij de techniek van Domintell.

Elektricien Culemborg - Slimmer door ons

Slimmer wonen door TAO Elektro

Er komen steeds meer toestellen op de markt die u via uw smartphone of tablet kan sturen. Deze toestellen worden ook wel slimme toestellen genoemd en zijn ideaal.

U hoeft zich geen zorgen te maken over brandend licht wanneer u van huis bent. Met één druk op de knop schakelt u alle lampen uit. Daarnaast kan u uw woning alvast opwarmen wanneer u onderweg bent naar huis.

De slimme toestellen bestaan niet alleen voor comfort en besparing van energie. Ze zorgen er ook voor dat u langer alleen kan blijven wonen. Door het plaatsen van sensoren die beweging vangen, kan een val direct gezien worden. Dan stuurt het slimme toestel een boodschap naar familie of personeel van de zorg.

Deze slimme oplossingen kunnen wij eenvoudig in iedere woning plaatsen door middel van de techniek van Domintell.

Meer informatie
of bel 0345 619 015

Hoe wij te werk gaan

Advies

Voordat we onze oplossingen plaatsen komen wij graag bij u langs om uw wensen te bespreken. Graag maken wij hiervoor een afspraak. Wat uw wensen ook zijn: zonnepanelen, laadpalen, aangepaste elektra of het besturen van uw apparaten vanaf één plek. Wat uw wensen ook zijn, bij TAO Elektra is bijna alles mogelijk!

Elektricien Culemborg - Advies
Vorige stap
Volgende stap

Planning

Een goede uitvoering vereist een duidelijke en realistische planning. Dit is dan ook de volgende stap binnen onze werkwijze. Deze planning maken wij altijd in overleg met u én wordt altijd nagekomen. Zo komt u nooit voor ongewenste verrassingen te staan.

Elektricien Culemborg - Planning
Vorige stap
Volgende stap

Installatie

Wij zorgen ervoor dat de elektrische installatie altijd volgens de planning verloopt. Onze specialisten hebben meer dan 25 jaar ervaring, bezitten de nodige vakkennis en zijn allemaal gecertificeerd. U kunt erop rekenen dat de elektrische installaties succesvol uitgevoerd wordt.

Elektricien Culemborg - installatie
Vorige stap
Volgende stap

Service & Garantie

Na de installatie stopt onze service niet. U kunt altijd op ons rekenen betreft service en garantie. Ondervindt u problemen? Dan lossen wij deze graag voor u op. U hoeft zich nergens zorgen te maken.

Ook het eventuele onderhoud nemen wij op ons. U kunt onbezorgd gebruik maken van de geplaatste en geïnstalleerde elektra. Wij zorgen dat deze altijd veilig en up-to-date zijn.

Elektricien Culemborg - Service en Garantie
Vorige stap
Volgende stap

Onze dagelijkse werkzaamheden

Complete elektra aanleggen

Onze elektriciens gaan geen uitdaging uit de weg. Voor complete elektrische installaties bent u bij TAO Elektro op de juiste plek. Een complete installatie omvat alle aspecten die te maken hebben met elektra in uw pand. Denk bijvoorbeeld aan beveiligingstechniek, verlichting, zonnepanelen, laadpalen en nog veel meer.

Wij kunnen dit vervangen en aanleggen bij bestaande panden. Maar ook wanneer een pand of woning nog helemaal gebouwd moet worden, kunnen wij aan de hand van de tekeningen aan de slag!

Meterkast vervangen

Bij de nieuwbouw van uw woning of pand dient er altijd een meterkast aangelegd te worden. Maar ook bij een aanbouw of verbouwing ontkomt u er niet aan. Er dient een nieuwe meterkast aangelegd te worden. Onze elektriciens nemen het werk uit handen en zorgen dat alles secuur wordt uitgevoerd.

Denkt u dat uw meterkast toe is aan vervanging? Wij controleren het voor u. Mocht dit het geval zijn, vervangen wij deze graag voor u. Het is van groot belang om dit goed in de gaten te houden en een specialist in te schakelen bij twijfel. Dit zorgt voor de meest veilige situatie.

Verhelpen van kortsluiting

Kortsluiting kan enorm vervelend zijn, bovendien kunt u er best wel even van schrikken. Apparatuur dat kapot gaat of stoppen die doorslaan. Het kan zelfs leiden tot een brand. Erg nare gevolgen van een kortsluiting.

Onze elektriciens gaan op zoek naar de oorzaak en bieden u de passende oplossing. Zo zorgen we voor een veiligere situatie en wordt een nieuwe kortsluiting of brand voorkomen. Veiligheid altijd voorop!

Meer informatie
of bel 0345 619 015

Reviews

Extra zonnepanelen door TAO laten plaatsen. Vakwerk. Veel kennis en ervaring. Hele fijne persoonlijke service. Van harte aanbevolen.

- Bossa Nova

Bedrijf is vriendelijk, komt afspraken na en de monteurs zijn bekwaam. Zeer tevreden en zal ze zeker nog een keer inhuren.

- Michel Brouwer

Het verhelpen van stroomstoringen

Iedereen heeft er wel eens last van gehad: stroomstoringen. Heel erg vervelend natuurlijk. Een stroomstoring zorgt voor vele ergernissen. Begrijpelijk, want u kunt niet langer gebruik maken van uw verlichting, internet, elektronische apparaten, et cetera. In dit soort situaties biedt TAO Elektro u een helpende hand. Wij lossen uw stroomstoring graag op!

De meest voorkomende oorzaak van stroomstoringen is de overbelasting van één van de groepen in de meterkast. TAO Elektro kan dit oplossen of zelfs voorkomen door een extra groep aan de meterkast toe te voegen.

Kies voor TAO Elektro

TAO Elektro bestaat uit een team van erkende expert. Ieder het beste in zijn vakgebied. Niet alleen onze experts zijn gecertificeerd. Ons bedrijf is in het bezit van diverse certificaten. U bent ervan verzekerd dat wij alleen kwalitatief hoogwaardige diensten leveren. En hier zijn wij heel erg trots op!

Onze certificaten

ISO 9001-2015

Al onze bedrijfsprocessen zijn ISO 9001-2015 gecertificeerd. Dit betekent dat wij onze kwaliteit ten alle tijden kunnen waarborgen en garanderen. Wij houden altijd dezelfde werkwijze aan en hebben een goede structuur binnen ons bedrijf. Er bestaat altijd duidelijkheid over het proces en de planning. Met deze certificering zorgen wij continu voor verbetering en innovatie!

VCA*

Veiligheid vinden wij het allerbelangrijkst. Met ons VCA* certificaat kunnen wij aantonen dat wij altijd voor een veilige omgeving zorgen voor zowel u als onze werknemers. Onze werknemers zijn altijd beschermd, hebben een passende opleiding gevolgd en krijgen de juiste instructies mee.

Niet alleen de veiligheid van onze werknemers staat voorop. Ook de veiligheid van omstanders is van groot belang. Dus ook elektronische inspecties op locaties worden in alle veiligheid uitgevoerd.

SBB

Om goede bedrijfsprocessen en veiligheid te kunnen bieden en waarborgen is hoogwaardig vakmanschap nodig. Daarom hebben wij goed en passend opgeleid personeel. Dit personeel draagt hun vakkennis over aan nieuwe werknemers, zodat de kennis altijd wordt doorgegeven. Daarom zijn wij een SBB erkend leerbedrijf. Onze werknemers zorgen voor een juiste kennisoverdracht, training en scholing. Daarbij bieden zij goede begeleiding en kunnen zij nieuwe werknemers voorzien van passend advies.

InstallQ

Wij adviseren iedereen om zijn zaken op orde te hebben. Dan kunnen wij zelf natuurlijk ook niet achterblijven. Daarom zijn wij geregistreerd bij InstallQ (REI erkenning). Dit zorgt ervoor dat wij periodiek gekeurd worden op onze werkwijze en structuur. U bent altijd in handen van specialisten en verzekerd van de beste kwaliteit.

Kies voor dé vertrouwde elektricien in Culemborg en omgeving: Kies voor TAO Elektro

TAO Elektro is gevestigd in Leerdam. Vanuit onze locatie in Leerdam kunnen wij zowel zakelijke- als particuliere klanten in de regio Culemborg van onze diensten voorzien. Ook in de omgeving van Gorinchem, Meerkerk en Lexmond zijn wij zeer actief. Voor ieder project staat TAO Elektro voor u klaar:

 • Elektra
 • Beveiliging
 • Domotica
 • Laadpalen
 • Zonnepanelen
 • Datanetwerken
 • Bedrijfsinspecties

U kunt bij ons terecht! Heeft u vragen of wilt u meer informatie ontvangen? Twijfel niet en neem gerust contact met ons op.

Veelgestelde vragen

Wat zijn de werkzaamheden van een elektricien?

De taken van onze experts zijn enorm breed. Van begin tot eind: ze leggen het hele wegennet aan dat nodig is voor de elektra. Onze diensten houden hier niet op. Ook het onderhoud wat hierna volgt voeren zij volgens de richtlijnen uit. Wij zorgen ervoor dat de stroom die uw huis of pand binnenkomt, dit veilig doet.

Hoe ziet jullie werkwijze eruit?

Over het algemeen bestaat onze werkwijze uit vier stappen: advies, planning, plaatsing, service & garantie.

Dit houdt in dat wij eerst bij u langs komen op afspraak voor advies. Wij bekijken uw situatie en uw wensen. Zonnepanelen, een laadpaal? Laat het ons weten. Wij kijken wat er voor u mogelijk is en bespreken samen de opties.

Nadat we samen tot het juiste antwoord zijn gekomen, maken we samen met u een planning. Zo weet u altijd wanneer wij komen om het door te voeren.

Daarna komen onze experts langs volgens de gemaakte planning om het juiste systeem te installeren. Voor kleine projecten voor zonnepanelen, is het vaak zelfs mogelijk om deze in 1 dag (24 uur) te plaatsen.

Wanneer alles geleverd en geplaatst is, stopt onze dienst niet. Wij voorzien u daarna van service & garantie. Mochten er zich problemen voordoen, lossen wij die voor u op

Zijn jullie een gecertificeerd elektra bedrijf?

Ja zeker! Wij hebben diverse certificeringen. Hiervan geven wij een opsomming:

 • ISO 9001 -2015
 • VCA*
 • SBB
 • InstallQ

Zo laat u uw stroom altijd met een gerust hart plaatsen.