Elektricien - header

TAO Elektro

De erkende elektricien voor woningen en bedrijven

ruim 25 jaar ervaring
gecertificeerde bedrijfsprocessen
aannemers, bedrijven en particulieren

Uw elektra vakkundig aangelegd

Verhuist u naar een nieuwe woning of bedrijfspand? Of kiest u voor nieuwbouw? Dan is het verstandig om aandacht te besteden aan de elektra.

Energiezuinig wonen en werken is steeds belangrijker. Zeker met de oplopende kosten. Tegelijkertijd komen er alleen maar meer elektrische apparaten bij. Zowel thuis als op kantoor.

Hoe vindt u de balans?

Onze elektriciens helpen u hierbij. Door bestaande elektra te inspecteren en/of een plan op te stellen voor het efficiënt aanleggen van nieuwe elektra. Daarbij luisteren we goed naar uw wensen en kijken naar het verwachte én gewenste verbruik.

Wij voeren zowel kleine als grote projecten uit. Of het nu gaat om het plaatsen van een nieuw stopcontact of een volledige elektrotechnische installatie zoals een heel appartementengebouw: wij staan voor u klaar.

Voorbeelden van onze werkzaamheden

Uitbreiden of vernieuwen meterkast

In veel woningen en bedrijfspanden treffen we nog verouderde meterkasten aan. Zelfs zonder de inmiddels verplichte aardlekschakelaar.

Dat is niet veilig.

Heeft u geregeld last van kortsluitingen, stoppen die doorslaan of storingen?

Dan kan het zijn dat uw meterkast toe is aan vernieuwing. Wij plaatsen stoppenkasten die voldoen aan alle eisen en afgestemd zijn op uw verbruik. Met voldoende groepen. Ook als u uw verbruik nog wilt uitbreiden in de toekomst. Bijvoorbeeld met een laadpaal of nieuwe apparatuur.

Wilt u meer groepen in uw huidige meterkast?

In sommige gevallen is het mogelijk om de bestaande stoppenkast uit te breiden met extra groepen. Onze elektriciens kunnen u hierover adviseren.

Verlicht uw woning of bedrijf efficiënt en sfeervol

Licht maakt echt verschil. Het zorgt voor sfeer en gezelligheid. Daarnaast leest of werkt u beter met de juiste verlichting.

Wilt u een volledig nieuw lichtplan of een extra lichtpunt voor een mooie lamp? Wij zijn specialist in het installeren en creëren van verlichting. Bedienbaar via een lichtknop of app.

Op zoek naar een duurzame oplossing?

Ga dan voor LED. Een stuk milieuvriendelijker dan traditionele lampen. Daarnaast kunt u met LED aanzienlijk besparen op uw energieverbruik. Zeker bij grotere woningen of bedrijfspanden.

Onze elektriciens adviseren u graag over de verlichting die past bij uw situatie.

Bescherm uw woning of bedrijf tegen inbraak en brand

Het gevoel veilig te zijn, is essentieel. Zowel thuis als op het werk. Elektronische beveiliging geeft u dit gevoel.

Met behulp van onder meer brandmelders, inbraakalarm en beveiligingscamera’s kunnen wij u en uw eigendommen beschermen tegen brand en diefstal.

Alle installaties die wij plaatsen, voldoen aan de huidige normen en worden geplaatst door installatiedeskundigen.

Elektricien - maliebaan
Slimmer wonen met behulp van domotica

Er komen steeds meer slimme apparaten op de markt. Deze apparaten kunt u op afstand via uw smartphone of tablet bedienen.

Ideaal! Nooit meer lichten die branden terwijl u weg bent. Met één druk op de knop gaan alle lampen uit. Of laat uw huis vast opwarmen, als u onderweg bent. Wij installeren dit soort slimme oplossingen met de techniek van Domintell.

Niet alleen voor comfort en energiebesparing, maar ook om langer zelfstandig te blijven wonen. Bijvoorbeeld door het plaatsen van bewegingssensoren. Deze kunnen een val registeren en direct een waarschuwingsboodschap versturen naar familie of zorgpersoneel.

Storing of kortsluiting?

Valt uw elektriciteit uit? Of heeft u kortsluiting?

Dat vraagt op een snelle oplossing.

Onze erkende elektriciens staan paraat om uw elektriciteit zo snel mogelijk te herstellen. Geheel veilig uiteraard.

TAO Elektro: erkende elektriciens voor grote en kleine projecten

TAO Elektro is gevestigd in Leerdam. We verzorgen de elektra voor particulieren en bedrijven in de regio. We doen zowel kleine als grote projecten. Van het plaatsen van een stopcontact tot het aanleggen van de volledige elektronische installatie van een nieuw bedrijfspand.

Onze medewerkers zijn stuk voor stuk erkende elektriciens. Wij beschikken over meerdere certificaten om de kwaliteit van onze dienstverlening te waarborgen. Zo zijn we InstallQ geregistreerd en ISO9001-2015 gecertificeerd.

Onze elektriciens zijn er voor iedereen in de regio’s Gorinchem, Meerkerk, Culemborg en Lexmond.

Naast onze diensten op het gebied van elektra, beveiliging en domotica kunt u bij ons ook terecht voor: