Domintell-Domotica-header

Kies een slimme woning door diverse apparaten te verbinden met Domintell Domotica

Domintell domotica icoon
ruim 25 jaar ervaring
gecertificeerde bedrijfsprocessen
aannemers, bedrijven en particulieren

Domintell Domotica

Complete huisautomatisering met Domintell Domotica

Het systeem is innovatief, makkelijk te gebruiken en eenvoudig te programmeren. In een mum van tijd kunt u alle apparaten in uw huis volledig automatisch besturen.

Zet sfeer in uw woning door bijvoorbeeld de verlichting te dimmen en een muziekje aan te zetten. Domintell is namelijk te integreren met diverse systemen als B&O, iTunes en Sonos.

Domintell-Domotica-meer-info

Gebruiksvriendelijk systeem

Heeft u genoeg van alle afstandsbedieningen en schakelaren? Dan is dit systeem dé oplosing voor u. U kunt simpelweg met uw telefoon alles besturen. Heeft u toch liever één schakelaar of scherm waarop u alles bediend. Geen probleem, Domintell heeft verschillende bedieningspanelen in hun assortiment. U kunt gaan voor een strak zwart design met lichtgevende strepen, of gaat u toch liever voor eenvoudige witte knoppen?

Kwaliteit en vakkundigheid

Met 20 vakprofessionals en ruim 25 jaar ervaring zorgt TAO Elektro ervoor dat u altijd het hoogste kwaliteit materiaal in huis heeft. Daarbij hebben onze specialisten altijd kennis over het systeem dat zij komen installeren. Met diverse certificaten bewijst TAO Elektro dat u zich geen zorgen hoeft te maken over onze specialisten.

Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en beantwoorden graag uw vragen!

Wij zijn er voor iedereen in de regio’s Leerdam, Gorinchem, Culemborg, Meerkerk en Lexmond. Ook voor beveiligingstechniek of zonnepanelen.

Vraag direct een adviesgesprek aan
of bel 0345 619 015