Toegangscontrole - header

Toegangscontrole

Een veilig gevoel voor u en uw huisgenoten of werknemers

ruim 20 jaar ervaring
gecertificeerde bedrijfsprocessen
aannemers, bedrijven en particulieren

Voor de zakelijke klant

Met onze slimme controle voor toegang bepaalt u zelf wie uw terrein betreedt. U geeft al uw collega’s en werknemers een pasje of token waarmee ze het terrein op kunnen. Anderen, die het pasje of de token niet hebben, kunnen het terrein dan niet betreden.

Maar u wilt natuurlijk geen gasten afschrikken. Geen probleem! Dit systeem werkt samen met een intercomsysteem. Zo kunt u uw gasten netjes en open blijven ontvangen in uw pand.

Dit systeem is niet enkel te gebruiken voor toegang tot het terrein of het pand. Ook voor toegang binnen uw pand is het systeem goed te gebruiken. Denk hierbij aan ruimten met servers of uw magazijn. Het is niet de bedoeling dat iedereen hier zomaar naar binnen wandelt.

Toegangscontrole - particulier

Voor de particuliere klant

Maar ook voor particulieren die een groot terrein of een grote lap grond bezitten, is ons slimme controlesysteem ideaal. Ook als particulier is het eenvoudig om de mensen waarmee je samenwoont, te voorzien van een pasje of sleutel.

Ook als particulier kunt u gebruik maken van een intercomsysteem. Mensen bellen aan en voordat ze binnenkomen, kunt u eerst een gesprek voeren en de persoon zien. Wanneer u zeker weet dat u uw bezoeker kent, laat u deze binnen.

TAO Elektro; voor al uw beveiligingstechniek en elektrotechnische installaties

Bij TAO Elektro werken enkel experts, zo weet u en weten wij zeker dat uw veiligheidsinstallaties goed geplaatst en onderhouden worden. Onze elektriciens weten alles van de NEN-normen voor brandveiligheid en de eisen rondom elektronische inbraakveiligheid.

Maar wij zijn er niet enkel voor beveiligingstechniek. Van zonnepanelen tot laadpalen, TAO Elektro is uw partij in de regio’s Leerdam, Gorinchem, Culemborg, Meerkerk en Lexmond.