ruim 25 jaar ervaring
gecertificeerde bedrijfsprocessen
aannemers, bedrijven en particulieren

Camera observatie tegen inbrekers

Allereerst heeft camera observatie een verjagend effect op inbrekers. U kunt zich voorstellen dat wanneer inbrekers langs uw pand lopen en de camera’s zien, zij niet snel in zullen breken in uw pand.

Een alarmsysteem gaat pas af wanneer inbrekers binnen proberen te komen. Dit heeft natuurlijk ook een verjagend effect. Maar met het gebruik van camera observatie voorkom je dat inbrekers überhaupt proberen binnen te komen. Het gebruik van camera’s komt dan ook steeds vaker voor. Onze systemen kunnen zelfs verdachte bewegingen zien, opslaan en hier melding van maken!

Weet wat er gebeurt op uw terrein

De camera’s die gebruikt worden voor camera observatie, zijn geen ‘gewone’ camera’s. De camera’s zijn namelijk ingesteld op een grote brede beeldhoek. Dit zorgt ervoor dat een groot gebied in beeld wordt gebracht.

Daarbij worden camera’s geplaatst op tactische punten waar ze een groot gebied in beeld kunnen brengen. Zo is het altijd beter om ze aan te brengen óp een hoek, in plaats van ín een hoek. Door goed apparatuur en het plaatsen hiervan op goede plekken, kunt u altijd terugkijken wie er zich op uw terrein bevindt en wat zij ondernemen.

Camera observatie - regels privacy

Regels rondom privacy

Samen met u bekijken we welk systeem het meest geschikt is voor uw pand en/of terrein. We brengen uw wensen in kaart en bepalen welk systeem het beste voldoet aan deze wensen. Daarbij kunnen alle regels rondom privacy wat veel zijn. Onze specialisten kennen deze wet- en regelgeving. Deze nemen zij gelijk mee bij de plaatsing van het systeem.

TAO Elektro: uw partner voor al uw elektrotechnische oplossingen

Al sinds 1999 houdt TAO Elektro zich bezig met installaties op elektrotechnisch gebied. Wij zijn uitgegroeid tot een zelfstandig installateur. Hierdoor kunnen wij u altijd voorzien van de beste oplossing voor uw situatie. Wij pláátsen niet enkel elektrotechnische oplossingen. Onze elektriciens zijn er ook voor het onderhoud na de plaatsing. Zo vindt er periodieke controle plaats na de installatie van de camera’s.

Zou u graag meer informatie ontvangen? Neem gerust contact op! Wij zijn er voor iedereen in de regio’s Leerdam, Gorinchem, Culemborg, Meerkerk en Lexmond. Voor al uw elektrotechnische oplossingen; van beveiligingstechniek tot zonnepanelen.